• nybanner

Varmselgende isolert herdet glass: lydisolering, varmeisolasjon, miljøvern

Ser du etter isolerglass av høy kvalitet til vinduer og gardinvegger?Ikke nøl lenger!Vårt bestselgende isolerte herdede glass gir den perfekte løsningen for lyd- og varmeisolasjonsbehov samtidig som det er miljøvennlig.

Vi bruker stolt floatglass av høyeste kvalitet, butylforsegling, superlim, molekylsikter og andre råvarer for å behandle vårt isolasjonsglass.Dette sikrer at produktene våre er holdbare og langvarige, og gir utmerket isolasjon for bolig- eller kommersielle områder.

En av nøkkelegenskapene til vårt isolerte glass er varmkantteknologien bygget mellom glasset ved hjelp av Super Spacer-teknologi.Dette forhindrer varmeoverføring, og gjør innendørsrommet ditt varmere om vinteren og kjøligere om sommeren.Tetningsmassen som brukes i vårt isolerglass er dobbeltlags med en tykkelse større enn eller lik 5 mm, noe som ytterligere forbedrer dens varmeisolasjonsytelse.

I tillegg til den utmerkede kvaliteten på isolerglass, tar vi også hensyn til miljøvern under produksjonsprosessen.Vi utfører grundige inspeksjoner under behandlingen, inkludert inspeksjoner av tetningsmiddel, testing av tørkemiddeltemperatur, fuktighetstesting og tåketesting.Dette sikrer at produktene våre oppfyller de høyeste miljøstandardene samtidig som de leverer overlegen ytelse.

Videre er vi forpliktet til bærekraft og miljøansvar, akkurat som Reiling GmbH & Co. KG, eksperter på resirkulering av glass, plast, tre og solcellemoduler.Ved å velge vårt isolerglass investerer du ikke bare i et produkt av høy kvalitet, men du bidrar også til å skape et best mulig kretsløp i gjenvinningsbransjen.

Når du velger vårt populære isolerte herdede glass, velger du kvalitet, ytelse og bærekraft.Opplev de lyd-, termiske og miljømessige fordelene ved et produkt.Oppgrader dine vinduer og gardinvegger med vårt isolerte glass i dag!


Innleggstid: 20. februar 2024