• nybanner

Le Lumana'i O Lo'o I'inei: Talia le Faleta'ele Smart Mirror Revolution

faailoa atu:

I le vaitau fa'atekonolosi nei, e foliga mai ua sili atu le atamai ma feso'ota'i vaega uma o o tatou olaga.Mai telefonipoto i fale atamai, matou te sailia pea ni fofo fou e faafaigofie ma faaleleia ai o matou olaga i aso uma.E o'o fo'i i o tatou faleta'ele e sao mai i lenei suiga.Ulufale i le lalolagi o faʻata faletaele atamai - o le isi mea tele i le tausiga o le tagata lava ia ma le faigofie.

Fa'amatalaga o oloa:
O se fa'ata faleta'ele atamai e le o se fa'ata masani.Ua faʻapitoa ona togafitia e tuʻufaʻatasia se faʻaaliga faʻaaliga ma se masini atamai, ma avea ai o se masini multifunctional ma fesoʻotaʻiga eseese.O lenei fa'ata atamai e fai ma faitotoa i le lalolagi numera, e mafai ai ona e fa'afeso'ota'i i lau telefoni e mata'ituina le vevela ma isi tulaga i totonu o lau faleta'ele i le taimi moni.Ua mou atu aso o le fefe e laa atu i totonu o se faletaele malulu pe tumu ausa!Fa'ata ta'ele fa'aanti-fog atamai, fa'ataga oe e la'a atu i se vai mafanafana ma manino i taimi uma.

Fa'amatalaga a le Kamupani:
I la matou kamupani, matou te faʻamaualuga i matou i le taʻimua o mea fou i totonu o fale tioata.Faʻatasi ai ma a matou masini tipi tioata faʻaonaponei faʻaonaponei, matou te faʻamautinoa le saʻo ma le lelei i le tipiina o ituaiga uma o tioata, e tusa lava po o le a le foliga poʻo le tele.O a matou tekonolosi fa'aonaponei e mafai ai ona matou gaosia ma le fa'amalieina tioata masani ma fa'atusa e fa'afetaui ai mana'oga fa'apitoa a matou tagata fa'atau.

Tulaga lelei o fa'ata faletaele atamai:
1. Mataʻituina taimi moni: E ala i le faʻafesoʻotaʻi ma lau telefoni feaveaʻi, o le faʻata atamai e tuʻuina atu ia te oe faʻamatalaga lata mai e uiga i le vevela o le faletaele ma isi tulaga.Leai se toe fa'ate'ia le fiafia pe a e savali i totonu!

2. Fa'atekonolosi fa'asao: Fa'atofa i fa'ata puao o lo'o poloka ai lou ata.O le uiga fa'aanti-fog o nei fa'ata atamai e mautinoa ai se va'aiga manino, e o'o lava i totonu o se faleta'ele susu.Sauni!

3. Faʻaleleia le fesoʻotaʻiga: Faʻatasi ai ma nei faʻata atamai, e mafai ona e pulea galuega eseese i luga ole laiga mai le mafanafana o lou faletaele.Mai le taina o musika, siaki le tau, i le suʻesuʻeina o le initaneti, o avanoa e le gata.

4. Matagofie: O le faʻata faletaele atamai o loʻo i ai se mamanu faʻaonaponei e faigofie ona faʻafefiloi i soʻo se teuteuga.Latou te faʻaopoopoina se paʻi o le atamai ma le faʻalelei i lou faletaele avanoa aʻo tuʻuina atu galuega.

I se aotelega:
O le tulaʻi mai o faʻata faletaele atamai e faʻailogaina ai se vaitau fou i le tuʻufaʻatasia o tekinolosi ma le tausiga o le tagata lava ia.Faatasi ai ma o latou foliga atamai, o nei faʻata e le gata e faʻafaigofie ai lou olaga i aso uma ae faʻaopoopoina foi se paʻi o mea taugata i lou faletaele.Talia le suiga ma suia le auala e te sauniuni ai mo lou aso i nei faʻata atamai fou.


Taimi meli: Iuni-14-2023